Weboldalunk technikai okok miatt átmenetileg fel van függesztve.

Az áru visszaküldése


Ajándékként vásárol könyvet, de nem tudja, hogy helyesen választott? Fél a nem megfelelő könyv visszajuttatásának bonyolult és hosszú folyamatától? Nálunk nem kockáztat. Nálunk, az e-shopon keresztül megvásárolt terméket a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, bármilyen ok nélkül. Az áruért kifizetett pénzt, beleértve a szállítási költséget is, visszatérítjük bankszámlájára.

A reklamáció folyamata

  1. Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot (kattintson az egér segítségével erre a [hivatkozásra]) és csatolja a visszaküldött (visszaadott) áruhoz. Kérjük, az áruhoz csatolja hozzá rendelésének, számla / bevételezés vagy más azonosítója másolatát.

  2. Az árut a szükséges dokumentumokkal együtt csomagolja be a megfelelően úgy, hogy az elkerülje a sérülést vagy a megsemmisülést.

  3. A kitöltött és aláírt űrlapot helyezze be a küldeménybe, amely a panaszolt árut fogja tartalmazni. A csomagba szintén helyezze be a számla másolatát. A teljes küldeményt csomagolja be úgy, hogy a csomagolás a szállítás során a megfelelő módon védje a panaszolt terméket.


  4. A pénzeszközöket, amit a termékért kifizetett, beleértve a szállítási költséget is, az áru visszaküldésének napjától számítva, 14 napon belül visszaküldjük. Amennyiben más, mint az általunk kínált legkedvezőbb szállítási módot választotta az áruk szállítására, visszatérítjük Önnek az áru szállításának költségét, amely megfelel az általunk ajánlott legkedvezőbb szállítási módnak.

Tájékoztatás az áru visszaküldésére

Ajánlások az áru csomagolására

A terméket ajánljuk puha anyagréteggel bélelt, erős kartondobozba (pl. buborékfólia) csomagolni. Ajánlatos az eredeti csomagolást használni, amelyben az árut megkapta. Ellenálló csomagolással a minimálisra csökkenti a termék sérülésének kockázatát a szállítás során és az azt követő vizsgálatot, hogy ki a felelős a kárért.

Az árut sértetlenül, felhasználatlanul és szennyezés nélkül kell visszaküldeni, és ha lehetséges, az eredeti csomagolásban. Ha a visszaküldött áru elhasználódott vagy sérült, jogosultak vagyunk Öntől kártérítést követelni.

Az olyan áruk esetében, amelyek a szállítás során a nem megfelelő csomagolás használata miatt lényegesen sérültek vagy megsemmisültek, nem lehetséges sem a vételár, sem a szállítási költség visszatérítése.